ליים (Lime) השכרת קורקינטים
עוד על Lime >>חברה אמריקאית שעסקיה נוגעים להשכרת כלי תחבורה מסוגים שונים לנסיעה בעיר. החברה מתבססת על שיתוף אופניים, שיתוף מכוניות ושיתוף קורקינטים בערים שונות ברחבי העולם. המערכות מציעות רכבי לשימוש משותף אשר ניתנים לשימוש ולאיתור באמצעות אפליקציה סלולרית ייעודית אשר עושה שימוש ב-GPS וגלי רדיו. החיוב על נסיעה נע מתחיל בדולר/יורו בודד על נסיעה של חצי שעה על אופניים לא-ממונעות, בעוד שאופניים חשמליים וקורקינט עולים כדולר אחד לפתיחה ועוד 15 סנט על כל דקת שימוש (בארצות הברית)
פניה אל Lime
לא תמיד חייבים לפנות בטלפון.
בחר את הדרך הכי יעילה עבורך לפנות לשירות הלקוחות של Lime
ערוצי שירות נוספים:
כל הדרכים להגיע לשירות הלקוחות של Lime
Lime | תקציר החדשות
✨ עם קצת עזרה של בינה מלאכותית
חברת Lime, המוכרת בזכות סקוטרים חשמליים, נמצאת בעיצומו של סערה ציבורית. למרות שהחברה מציעה שירות תחבורה חדשני ומתקדם, היא נתקלת בביקורות חריפות בנוגע לשירות לקוחות, ניהול ציוד ואיכות השירות.
הביקורות מגיעות מלקוחות רבים שמתלוננים על קשיים בהפעלת האפליקציה, בעיות בתשלום, היעדר תמיכה טכנית ובעיות עם מצבם של הסקוטרים עצמם. חלק מהלקוחות אף טוענים כי חברת Lime אינה עונה על בקשותיהם או פועלת באופן לא שקוף.
למרות שהחברה לא פרסמה Stellungnahme רשמי בנושא, נראה כי היא נאלצת להתמודד עם ביקורת ציבורית הולכת וגוברת. חששות אלו רק מחמירים לנוכח העובדה שסקוטרים חשמליים, כמו אלו של Lime, נחשבים כתחליף ירוק ומתקדם לתחבורה ציבורית.
המצב הנוכחי מעורר שאלות רבות בנוגע לרגולציה של חברות כמו Lime בישראל. האם יש מספיק הגנה לצרכנים? האם חברת Lime עושה די כדי להבטיח שירות איכותי ללקוחותיה? האם יש צורך בשינויים משמעותיים כדי להבטיח שהשירותים של חברות כמו Lime יהיו אמינים ויעילים?
טיפ מאיתנו 💡
Tip #7 טיפ לשירות טוב יותר
חברות מעסיקות אנשים לסקור את הרשתות החברתיות
כשאתם לא מצליחים לקבל תשובה משביעת רצון, היפכו את האינטרנט ל"מיקרופון" שלכם ופרסמו תלונה בדף הפייסבוק של החברה או הפיצו אותה דרך טוויטר. יש חברות המעסיקות אנשים שיסקרו את האינטרנט כדי לשמור על תדמיתה של החברה. לעיתים קרובות, נציג החברה יפנה אליכם תוך זמן קצר.